Νομικός- Πρέλεβιτς: Είναι in love και δεν το κρύβουν- Τα φιλία, οι selfies, και το απίθανο outfit!
Gossip Cam

Νομικός- Πρέλεβιτς: Είναι in love και δεν το κρύβουν- Τα φιλία, οι selfies, και το απίθανο outfit!

O Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και τον τελευταίο καιρό οι δυο τους συγκατοικούν, περνώντας έτσι την σχέση τους σε άλλο επίπεδο. 

Όποιος τους έχει δει μαζί, δεν μπορεί με τίποτα να αμφισβητήσει το πόσο πολύ ταιριάζουν, αλλά και το πόσο πολύ αγαπημένοι είναι.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, είναι αχώριστοι, και όπως χαρακτηριστικά είχε πει και η Άννα Πρέλεβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις της, θεωρεί ότι στο πρόσωπό του βρήκε το άλλο της μισό κομμάτι. Η όμορφη παρουσιάστρια- μοντέλο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε να κάνει μαζί του οικογένεια, μιας και κάτι τέτοιο θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε πάρκο των νοτίων προαστίων και πιο συγκεκριμένα της Βουλιαγμένης, με τους δυο τους να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα αγκαλιά, με την πιο χαλαρή τους διάθεση. Οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους δεν έλειψαν, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς ήθελε να βγάλουν μαζί και κάποιες selfies, για να θυμούνται την στιγμή.

Το outfit της Άννας Πρέλεβιτς έκλεψε, για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, αφού είχε επιλέξει να φορέσει ένα σετ φόρμας tie dye σε λευκούς και μπεζ τόνους, ενώ από την στιγμή που ξεκίνησαν οι ζέστες, φόρεσε ένα ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved