Δημήτρης Σκαρμούτσος: Φανερά αδυνατισμένος σε βόλτα για ψώνια με τη σύζυγό του!
Gossip Cam

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Φανερά αδυνατισμένος σε βόλτα για ψώνια με τη σύζυγό του!

Σπάνια βλέπουμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς του με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά να που προσφάτως ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός και τον πέτυχε σε βόλτα του με τη γυναίκα του!

Πριν από μερικές μέρες, ο κορυφαίος σεφ εθεάθη σε βόλτα του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τη σύζυγό του Μαριέττα Ντάνα και έδειχναν και οι δύο να απολαμβάνουν αυτές τις πρώτες μέρες της Άνοιξης.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, όπως πάντα με... ροκ περιβολή και χαλαρός, έδειξε να χαίρεται με τη σύζυγό του για αυτή τη μικρή εξόρμησή τους στα μαγαζιά.

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ακόμα και αυτή η σύντομη βόλτα για τα απαραίτητα φαντάζει... πολυτέλεια για έναν τόσο πολυάσχολο επαγγελματία όπως είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε διάφορα μαγαζιά με είδη ρουχισμού και είδη σπιτιού και ψώνισε τα απαραίτητα, απολαμβάνοντας κάθε του στιγμή μαζί.

Εκείνο που πρόσεξαν πολλοί ήταν το πόσο έχει αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έχει χάσει μετά από δίαιτα περίπου είκοσι κιλά. Όπως είχε πει, έχασε βάρος για λόγους υγείας.

«Παίρνω τέσσερα φάρμακα το βράδυ και δύο το πρωί. Έχω χοληστερίνη, πίεση και άλλα. Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό. Γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμεναν να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος.

Πέρασα πολύ βάρος, άγχος και πίεση. Δεν ήξερα πού θα πάει όλο αυτό το πράγμα μέχρι να ισιώσουμε το καλοκαίρι», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη δημόσια έξοδο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved