Ιωάννα Μαλέσκου: Το απιθανο outfit και το πανοφώρι που ζηλέψαμε όλες!
Gossip Cam

Ιωάννα Μαλέσκου: Το απιθανο outfit και το πανοφώρι που ζηλέψαμε όλες!

Ο φωοτγραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και "τσάκωσε" την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είχε βγει για ψώνια. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία και κρατά την δική της ξεχωριστή συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι και μέσα από την εκπομπή της "Love It".

Η Ιωάννα Μαλεσκού είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την πολύ γεμάτη καθημερινότητά της. Παρ' όλο το φορτωμένο πρόγραμμά της, η Ιωάννα Μαλέσκου πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο, για να φροντίσει τον εαυτό της, αλλά και για να ξεφύγει και λίγο από τα τηλεοπτικά πλατό. Η ίδια είναι πάντοτε κομψή και στιλάτη, κάτι που αποδεικνύεται μόνο και μόνο αν ρίξουμε μια μικρή ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εκεί κυριαρχεί το σικ ντύσιμο, αλλά και η κομψότητα, σε απόλυτη αντιστοιχία με το sexiness.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει τις βόλτες της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, μιας και ήθελε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να κάνει τα ψώνια της. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το απίθανο outfit της και ιδιαίτερα το πανοφώρι, που είχε επιλέξει να φορέσει. Η ίδια φόρεσε ένα total bleck outfit, το οποίο και είχε σετάρει απίστευτα με ένα καφέ πανοφώρι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved