Επίδειξη μόδας στην Πλατεία Συντάγματος - Κέντρισε το ενδιαφέρον των περαστικών
Gossip Cam

Επίδειξη μόδας στην Πλατεία Συντάγματος - Κέντρισε το ενδιαφέρον των περαστικών

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός, που σήμα κατατεθέν του είναι τόσο τα πρωτοποριακά fashion shows όσο και η αγάπη του για την Ελλάδα μας, πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά στην καριέρα του κάνοντας ένα εμβληματικό fashion show στην Ιστορική Πλατεία Συντάγματος.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) παρουσίασε την καινούργια του συλλογή αφιερωμένη στο Supermodel των 70s «Veruschka» και σε ένα φόρεμα, που αναλλοίωτα υπήρχε στη μνήμη του από τα παιδικά του χρόνια, το οποίο φορούσε η μητέρα του Άννα στα γενέθλια του όταν ήταν 5 χρόνων.

Εμφανώς ευαισθητοποιημένος από την κατάσταση πολέμου στην Ουκρανία αφιέρωσε τη συλλογή του στα 70s και στην ειρήνη, με σύνθημά του την ΕΙΡΗΝΗ!!!!PEACE!!!!για όλο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο! Παρουσιάζοντας μια αντιπολεμική επίδειξη στην κεντρικότερη πλατεία της Ελλάδας την Πλατεία Συντάγματος ο Βασίλειος Κωστέτσος πήρε την πρωτοβουλία ότι η Μόδα στηρίζει την Ειρήνη και την πληγωμένη Ουκρανία!

Αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να την παρακολουθήσει και όπως ήταν φυσικό ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μοναδικά στιγμιότυπα.

Δείτε την gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved