Κατερίνα Καινούργιου: Βιαστική για ψώνια στο Κολωνάκι!
Gossip Cam

Κατερίνα Καινούργιου: Βιαστική για ψώνια στο Κολωνάκι!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου σε μια από τις -πολύ- συχνές της βόλτες στο Κολωνάκι, μιας και είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς για ψώνια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον ALPHA "Super Κατερίνα".

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντοτε όμορφη και στυλάτη, με τις εμφανίσεις της να κλέβουν τις εντυπώσεις και να μας κάνουν να θέλουμε να αντιγράψουμε τα look της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip- tv απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου, ενώ η ίδια ήταν πολύ βιαστική, προφανώς για να καταφέρει να ολοκληρώσει όλες τις δουλειές της.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό, μιας και η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με προτεραιότητες και δουλειές. Η ίδια επιλέγει πολύ συχνά το Κολωνάκι για τα ψώνια της, μιας και είναι ένας προορισμός, που τα συνδυάζει όλα. Η ίδια επέλεξε μια μακριά μαύρη δερμάτινη καμπαρτίνα με ένα πράσινο πουλόβερ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια χαμηλή- περιποιημένη κοτσίδα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved