Λάουρα Νάργιες - Χρήστος Σαντικάι: Χαλαρή βόλτα για ψώνια με φίλους!
Gossip Cam

Λάουρα Νάργιες - Χρήστος Σαντικάι: Χαλαρή βόλτα για ψώνια με φίλους!

Αν υπάρχει ένας δυνατός έρωτας και ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι στην ελληνική σόουμπιζ αυτό είναι σίγουρα η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι

Είναι... χάρμα οφθαλμών όταν είναι μαζί καθώς ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός και πάει... ολοταχώς για γάμο!

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η Λάουρα Νάργιες πριν από μερικούς μήνες σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για τη σχέση τους!

«Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα» είχε πει, αναφερόμενη στην πρώτη επαφή που είχαν οι δυο τους.

Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Με το Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος».

Όμως εκείνη ερωτεύτηκε σφόδρα συγχρόνως τον γνωστό τραγουδοποιό για τον οποίο τόνισε: «Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

Και τότε ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη: «Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω».

Πάντως, το ζευγάρι που είναι πλέον αρκετό καιρό μαζί, δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες του. Άλλωστε ζουν κάτω από την ίδια στέγη και κάνουν τα πάντα μαζί. Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή σε βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο στα Βόρεια προάστια να απολαμβάνουν τα ψώνια τους παρέα με φίλους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved