Σταματινα Τσιμτσιλή: Παρέδωσε μαθήματα στυλ στο Σύνταγμα
Gossip Cam

Σταματινα Τσιμτσιλή: Παρέδωσε μαθήματα στυλ στο Σύνταγμα

Η Σταματινα Τσιμτσιλή διανύει την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής της. 

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και οκτώ χρόνια την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha και την εκπομπή, «Happy Day».

Η παρουσιάστρια έχει μία «γεμάτη» καθημερινότητα, λόγω της εκπομπής που παρουσιάζει, με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, καθώς τον μοιράζει στα δύο, δηλαδή στην οικογένεια και την δουλειά της.

Μπορεί, ωστόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, εκείνη όμως πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να περνάει μερικές στιγμές για τον εαυτό της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Η Σταματίνα εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό απόλαυσε τα ψώνια της στο Σύνταγμα και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα. Η ίδια, όμως χωρίς να το γνωρίζει παρέδωσε μαθήματα στυλ, αφού επέλεξε ένα chic outfit.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, μαύρα σανδάλια, μαύρη τσάντα και μαύρα γυαλιά. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε φανερά ευδιάθετη.

Δείτε την gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved