Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η οικογενειακή βόλτα και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!
Gossip Cam

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η οικογενειακή βόλτα και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!

Μπορεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να περνάει τον περισσότερο χρόνο του σε κουζίνες, όμως καθημερινά βρίσκει τον τρόπο για να είναι με την οικογένειά του και αφοσιώνεται στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Φυσικά δεν είναι άλλα από τη σύζυγό του Μαριέττα Ντάνα και τον γιο τους Αλέξανδρο ο οποίος πλέον έχει μεγαλώσει πολύ και φυσικά έχει ως πρότυπό του τον μπαμπά του.

Οι τρεις τους πάντα βρίσκουν χρόνο να τον περάσουν μαζί και μάλιστα προσφάτως ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στο κέντρο της Κηφισιάς σε οικογενειακή βόλτα.

Μάλιστα έδειχναν και οι τρεις να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς έκαναν μία βόλτα στα μαγαζιά, στο Κεφαλάρι.

Φυσικά ο φωτογραφικός φακός εστίασε στον Δημήτρη Σκαρμούτσο κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο γνωστός σεφ έχει αλλάξει πολύ τελευταία έχοντας καταφέρει να αποκτήσει το βάρος που πάντα ήθελε μετά από διατροφή στην οποία υπεβλήθη τους τελευταίους μήνες.

Ο ίδιος είχε δηλώσει δημόσια πως είχε υποβληθεί σε σωστή για τον οργανισμό του διατροφή προκειμένου να χάσει τα κιλά που τον βάραιναν. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στη... νέα εκδοχή του καθώς διέσχιζε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, κρατώντας σφιχτά από χέρι τον γιο του και απολαμβάνοντας τη βόλτα του με την οικογένειά του.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved