Λένα Παπαληγούρα: Παιχνίδια με τον γιο της στον Εθνικό Κήπο
Gossip Cam

Λένα Παπαληγούρα: Παιχνίδια με τον γιο της στον Εθνικό Κήπο

Η Λένα Παπαληγούρα άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πέρασε υπέροχες στιγμές με τον γιο της.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο παρακολουθεί την πορεία και την καριέρα της, εδώ και πολλά χρόνια, καθώς κάθε φορά που ερμηνεύει έναν ρόλο, το κάνει με μια ιδιαίτερη εσωτερικότητα.

Η ηθοποιός έχει τεράστια αδυναμία στους γιους της και νιώθει ευλογημένη, που έχει γίνει μητέρα, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να κάνει ακόμα ένα παιδί, μιας και είναι κάτι που και εκείνη και ο σύζυγός της, γνωρίζουν ότι θα τους δώσει πολύ μεγάλη χαρά.

Η Λένα Παπαληγούρα προσπαθεί να περνάει χρόνο με την οικογένειά της και όταν τα καταφέρνει κάνει διάφορες δραστηριότητες με τα παιδιά της. Αυτή τη φορά αποφάσισε να πάνε στον Εθνικό Κήπο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της Άκη Πάντο, επιλέγοντας όμως να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη και όρια. Δεν ξαφνιάστηκε η οικογένειά μου από την απόφασή μου να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στο πανεπιστήμιο, στα ΜΜΕ στο Πάντειο αλλά δεν βγήκα... Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Μόνο πλάγια, ο αδελφός του είναι σύντροφος της Ιωάννας Παππά και έτσι προέκυψε και γι’ αυτό μας πάντρεψε η Ιωάννα. Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα στη ζωή μας. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι συμβαίνει. Επειδή οι γονείς μου με απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία και προσπαθούσαν πολλά χρόνια και δεν ήρθα εύκολα, είχα μία μεγάλη αγωνία μήπως συμβεί το ίδιο και σε μένα και θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά. Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος, ίσως λόγω αυτής της αγωνίας. Όλη μου η ζωή φωτίστηκε αλλιώς. Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός. Δεν αποκλείω ένα τρίτο παιδί», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved