Τζώνη Καλημέρης: Πρωινή βόλτα με την μικρή Ada στους δρόμους της Αθήνας
Gossip Cam

Τζώνη Καλημέρης: Πρωινή βόλτα με την μικρή Ada στους δρόμους της Αθήνας

Ο Τζώνη Καλημέρης από την στιγμή που η σύντροφός του, Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε την μικρή Ada δεν την αποχωρίζεται λεπτό και περνάει καθημερινά αρκετό χρόνο μαζί της.

Η Χριστίνα Κοντοβά μετά από αρκετούς μήνες κατάφερε να υιοθετήσει την μικρή Ada, η οποία έφερε ευτυχία και χαμόγελα στο σπίτι.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο Τζώνη Καλημέρης είδαν την καθημερινότητά τους να αλλάζει προς το καλύτερο και περνούν καθημερινά όλοι μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αυτή τη φορά όμως, ο επιχειρηματίας θέλησε να πάρει την κόρη του και να πάνε βόλτα οι δυο τους, καθώς είναι ένα από τα πράγματα που αγαπούν και οι δύο πολύ. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, συζήτησαν, γέλασαν και ήπιαν κι ένα δροσιστικό ρόφημα.

Άλλωστε ο Τζώνη Καλημέρης σε συνέντευξη που είχε δηλώσει στην εκπομπή, Το πρωινό:«Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως ότι από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα υπήρχε αυτό στο μυαλό της και ήταν μια συνθήκη την οποία είχα δεχτεί εγώ».

Και είχε συμπληρώσει:«Εκτός του ότι θα τη στήριζα απόλυτα σε ότι θα ερχόταν, το παιδί αυτό θα ήταν και δικό μου. Ξέραμε εξαρχής πως θα είναι κορίτσι. Η κίνηση αυτή ήταν πολύ δύσκολη, ήταν κάτι δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα γι’ αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να της σταθώ όσο μπορώ περισσότερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved