Ταμίλα Κουλίεβα: Οι πρώτες βουτιές στη Βουλιαγμένη και το απίθανο σώμα που κέντρισε τα βλέμματα
Gossip Cam

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι πρώτες βουτιές στη Βουλιαγμένη και το απίθανο σώμα που κέντρισε τα βλέμματα

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους λουόμενους της παραλίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αφού πάντα συμμετέχει σε σειρές, ταινίες και παραστάσεις, ωστόσο καταφέρνει πάντα να βρει ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσει στον εαυτό της.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε πρόσφατα στη Βουλιαγμένη όπου έκανε τις πρώτες της βουτιές για φέτος.

Η αγαπημένη ηθοποιός με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας πήγε στη Βουλιαγμένη για να απολαύσει την θάλασσα και αυτό που παρατήρησαν όσοι την είδαν, ήταν ότι στα 54 της χρόνια, διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα.

Βέβαια η ίδια προσέχει τη διατροφή της και έχει βάλει και στην καθημερινότητα της την γυμναστική, χωρίς όμως να κάνει υπερβολές.

«Στην Ελλάδα ήρθα πριν από είκοσι πέντε χρόνια -η μισή μου ζωή. Είχα μόλις τελειώσει τις σπουδές μου στη Μόσχα. Ήρθα χωρίς να ξέρω τη γλώσσα, με ένα μωρό στην αγκαλιά και πολλά όνειρα για τη ζωή μου. Δεν έτρεφα όμως ελπίδες για το επάγγελμά μου. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δουλεύω ως ηθοποιός. Στη Μόσχα είχα σπουδάσει σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού και μετά υποκριτική στο Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου. Νομίζω ότι ακολούθησα το θέατρο από μια ανάγκη να δω τον κόσμο διαφορετικά», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved