Απόστολος Γκλέτσος: Βόλτα με τη μηχανή του στους δρόμους της Αθήνας
Gossip Cam

Απόστολος Γκλέτσος: Βόλτα με τη μηχανή του στους δρόμους της Αθήνας

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι από τους ηθοποιούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον καλλιτεχνικό χώρο και αρκετές φορές έχει γίνει θέμα συζήτησης, τόσο για το υποκριτικό ταλέντο, όσο και για τυς επικούς καυγάδες που έχει ρίξει στην ελληνική tv.

Τον ηθοποιό, τον απολαμβάναμε μέσα από τη σειρά, «Μόλις χθες» και δεν σκοπεύει να λείψει από την τηλεόραση. Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, μάλιστα είχε αποκαλύψει πως αν όλα κυλήσουν ομαλά πρόκειται να τον δούμε στο θέατρο μετά από 13 χρόνια.

Τα προσωπική του πάνε από το καλό στο καλύτερο και έχει τπν έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Ιζαμπέλας Αρβανίτη, η οποία ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

«Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, ενώ λίγες μέρες αργότερα, οι παπαράτσι τούς είχαν απαθανατίσει σε κοινή εμφάνιση.

Αυτή τη φορά όμως, ο Απόστολος Γκλέτσος θέλησε να περάσει λίγο χρόνο μόνος του και έτσι πήρε την μοτοσικλέτα και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πάνω στη μηχανή του, φορώντας πάντα το κράνος του και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Δείτε την gallery με τον ηθοποιό να κάνει την βόλτα στην Βουκουρεστίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved