Τραγουδίστρια που γνωρίσαμε στο Fame Story 3 και απολαύσαμε στο Voice 2, παντρεύτηκε! Μαγικές φωτό!
Gossip Cam

Τραγουδίστρια που γνωρίσαμε στο Fame Story 3 και απολαύσαμε στο Voice 2, παντρεύτηκε! Μαγικές φωτό!

Τη γνωρίσαμε στο Fame Story 3 και την είδαμε δέκα χρόνια μετά να αναμετριέται στο The Voice 2 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της πριν από μερικές μέρες στην Ίο παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Μπουρνέλη που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο της στο τραγούδι και είχε καταφέρει να μπει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή -τότε- η οποία ένωσε τη ζωή της ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε ένα πολύ γραφικό εκκλησάκι στο αγπημένο της νησί όπου μεγάλωσε.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Νάσος Βασιλάκος, στενός φίλο του Γιώργου Κόρομι που όλοι είδαμε στο περυσινό Survivor ο οποίος λατρεύει επίσης τα extreme sports, έχει... κοιλιακούς φέτε και λατρεύει την Κατερίνα του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία καλών φίλων συγγενών και μάλιστα μετά το μυστήριο ακολούθησε ξέφρενο γαμήλιο πάρτι μέχρι το πρωί!

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή του πάρτι, η νύφη απαλλάχθηκε από το κατά τα άλλα υπέροχο νυφικό της, φόρεσε το μπικίνι της και μαζί με τον γαμπρό -που όμως δεν είχε απαλλαγεί από το γαμπριάτικο κοστούμι- έπεσαν στην πισίνα για να δροσιστούν μετά από μαραθώνιο χορού και γλεντιού.

Οι φωτογραφίες των νεονύμφων μετά το μυστήριο, τουλάχιστον μαγικές! Δείτε τις στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved