Μουζουράκης- Βαρελά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και το... μίνι φόρεμα!
Gossip Cam

Μουζουράκης- Βαρελά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και το... μίνι φόρεμα!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, σε σπάνια κοινή τους έξοδο, με τους δυο τους να... λάμπουν!

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, με τους δυο τους να έχουν απασχολήσει πολυάριθμες φορές τα φώτα της δημοσιότητας με την σχέση τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά παρευρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς, σε ένα διάλλειμα από την πιεστική τους καθημερινότητα, έχοντας επιλέξει το θέατρο για την διασκέδασή τους. Το ζευγάρι είχε επιλέξει τα πιο ευφάνταστα outfits για την συγκεκριμένη έξοδό τους, ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό πιο χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι από ποτέ...

Μάλιστα, η Τζίνα Βαρελά είχε επιλέξει έναν αρκετά ασυνήθιστο χρωματικό συνδυασμό, μιας και φόρεσε ένα υπέροχο μίνι φόρεμα, χρώματος μπορντώ, το οποίο και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το συγκεκριμένο φόρεμα το είχε συνδυάσει με μπλε βελούδινες γόβες, όπου και ταίριαζαν απίστευτα με το σύνολο που είχε επιλέξει. Ο Πάνος Μουζουράκης δίπλα της ήταν υπέρλαμπρος, φορώντας ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο κοστούμι!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τις κοινές τους φωτογραφιες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved