Πλήθος από λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν σε ένα άκρως εντυπωσιακό Opening Party
Gossip Cam

Πλήθος από λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν σε ένα άκρως εντυπωσιακό Opening Party

Εντυπωσιακό Opening Party για το ολοκαίνουργιο “GNS” Nails & Hair Spa στη Νέα Ιωνία.

Τα εγκαίνια του τέταρτου κατά σειρά καταστήματος της γνωστής αλυσίδας περιποίησης και ομορφιάς “GNS” Nails & Hair Spa στη Ν.Ιωνία πραγματοποιήθηκαν με ένα μοναδικό party από το οποίο δεν έλειπε κανείς.

Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί αγαπημένοι φίλοι της επιχειρηματία και ιδιοκτήτριας Κατερίνας Τάτση έσπευσαν να ευχηθούν “Καλή Αρχή” και διασκέδασαν με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου σε μία λαμπερή ατμόσφαιρα.

Η αλυσίδα “GNS” Nails & Hair Spa με καταστήματα ήδη σε Χαλάνδρι, Γαλάτσι και Γλυφάδα προσφέρει υπηρεσίες manicure – pedicure – κομμωτικής – αποτρίχωσης και περιποίησης τόσο προσώπου όσο και σώματος. Ένας μοναδικός χώρος ομορφιάς, απαράμιλλης αισθητικής & στυλ που υπόσχεται άριστη περιποίηση και στιγμές χαλάρωσης από έμπειρους επαγγελματίες. Στο “GNS“ Nails & Hair Spa χρησιμοποιούνται μόνο επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα και παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με την πολυτέλεια που σας αξίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved