Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτό από τις οικογενειακές διακοπές του στη Μύκονο!
Gossip Cam

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτό από τις οικογενειακές διακοπές του στη Μύκονο!

Στη Μύκονο περνάει εδώ και λίγες ημέρες περίοδο διακοπών η οικογένεια του Γιάννη Αντετονκούμπο με τον ίδιο να δείχνει πραγματικά ευτυχής, ξέγνοιαστος και χαρούμενος. 

Έχοντας αναλάβει ως επί το πλείστον την επίβλεψη και τη φροντίδα του μεγαλύτερου γιου του, Liam, ο Greek Freak απαθανατίστηκε χθες σε παραλία του νησιού να επιβιβάζεται μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του σε φουσκωτό για να φύγει για μία θαλάσσια βόλτα και να εξερευνήσει τις ομορφιές του Αιγαίου και φυσικά των γύρω νησιών.

Στο πλευρό του, όπως πάντα η αγαπημένη σύζυγός του, Mariah η οποία κρατούσε με τρυφερότητα τον 6 μηνών γιο τους, Maverick Shai.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα από την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα πριν βρεθεί στη Μύκονο είχε κάνει ένα πέρασμα από την Αθήνα όπου και επισκέφτηκε την Ακρόπολη, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τα social media ανεβάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του και ένα από τα αδέλφια του, τον Αλέξανδρο που κάνουν διακοπές με την οικογένειά του, δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα στο νησί των Ανέμων που, αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο για solo εργένηδες και εκρηκτικές παρουσίες αλλά και για οικογένειες που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές της βασίλισσας των Κυκλάδων.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της οικογένειας Αντετονκούμπο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved