Αντώνης και Ιωάννα Σρόιτερ: Τρυφερές στιγμές σε παραλία της Μυκόνου!
Gossip Cam

Αντώνης και Ιωάννα Σρόιτερ: Τρυφερές στιγμές σε παραλία της Μυκόνου!

Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Πάντως, στην περίπτωση του Αντώνη και της Ιωάννας Σρόιτερ, μόνο αυτό δεν συμβαίνει!

Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε όμορφες και χαλαρές στιγμές του σε παραλία της Μυκόνου σε ένα σύντομο διάλειμμα που είχε ο anchorman του ενημερωτικού τομέα του Alpha και έδειχναν πράγματι και οι δύο σαν... έφηβοι που απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Εννοείται πως η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου τράβηξε τα βλέμματα όλων με τις τέλειες αναλογίες της που αναδείκνυε το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της.

Εκείνη βρέθηκε να απολαμβάνει μία δροσερή βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου ενώ εκείνος την καμάρωνε από την αναπαυτική του ξαπλώστρα.

Όταν η Ιωάννα Σρόιτερ βγήκε από το νερό, βρέθηκε κοντά του και δεν σταμάτησε να γελά με τα πειράγματα του Αντώνη Σρόιτερ.

Από την παρέα τους έλειπαν τα δύο υπέροχα και χαριτωμένα κοριτσάκια που έχουν αποκτήσει, τα οποία προφανώς λόγω μαθητικών υποχρεώσεών τους που δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα, δεν κατάφεραν να τους ακολουθήσουν στη Μύκονο. Έναν προορισμό που λατρεύουν τόσο ο Αντώνης όσο και η Ιωάννα Σρόιτερ.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved