Παππά: Τα λαμπερά γενέθλια στη Μύκονο, η φουσκωμένη κοιλίτσα της νύφης της και οι τρυφερές αγκαλιές
Gossip Cam

Παππά: Τα λαμπερά γενέθλια στη Μύκονο, η φουσκωμένη κοιλίτσα της νύφης της και οι τρυφερές αγκαλιές

Όπως και η ίδια η Χριστίνα Παππά παραδέχτηκε προ ημερών... ενηλικιώθηκε και είπε να γιορτάσει με κάθε επισημότητα, με ένα λαμπερό πάρτι, τα γενέθλιά της. 

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας η οποία αυτόν τον καιρό, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, εγκαθίσταται στη Μύκονο καθώς εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης, πριν από μερικά βράδια γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους φίλους της.

Πρώτοι και καλύτεροι βέβαια ο γιος της Δημήτρης και η μέλλουσα σύζυγός τους Άννα Μπεζάν η οποία πλέον βλέπει την κοιλίτσα της να φουσκώνει αρκετά μιας και διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι διανύει όμως και την καλύτερη περίοδο της σχέσης του, περιμένοντας, μαζί με τη λαμπερή γιαγιά, τον ερχομό του μωρού που θα είναι κοριτσάκι και ήδη έχει αποφασίσει η οικογένεια πως θα πάρει το όνομα... Χριστίνα.

Με τέτοιες χαρές, πώς ήταν δυνατόν το πάρτι που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο Azul Condesa της Χριστίνας Παππά να μην είναι μοναδικό και ξεχωριστό;

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας φυσικά έσβησε τα κεράκια της υπέροχης, σε σχήμα καρδιάς, τούρτας της και δέχτηκε με χαμόγελο όλες τις ευχές των παρευρισκόμενων για επιτυχίες και προσωπική ευτυχία στο μέλλον.

Εννοείται πως οι δικοί της άνθρωποι, ο γιος της Δημήτρης και η σύντροφός του, είχαν μία μεγάλη και πολύ τρυφερή αγκαλιά για εκείνη όπως βέβαια και η Χριστίνα Παππά για τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε παραπάνω φωτογραφίες από το όμορφο πάρτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved