Χαμός στην πρεμιέρα του Mamma Mia: Περήφανες μαμάδες, ερωτευμένα ζευγάρια και λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

Χαμός στην πρεμιέρα του Mamma Mia: Περήφανες μαμάδες, ερωτευμένα ζευγάρια και λαμπερές παρουσίες!

Πρεμιέρα έκανε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού, το Mamma Mia στο City Garden Festival! 

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, για την ίδια την παράσταση, αλλά και για τα αγαπημένα τραγούδια του και έχει αναδειχτεί παγκοσμίως ως το πιο διασκεδαστικό feel good μιούζικαλ όλων των εποχών, έκανε πρεμιέρα.

Την απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία έχει η Θέμις Μαρσέλλου ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna Sheridan ερμηνεύει η Νάντια Κοντογεώργη. Μαζί της στο ρόλο του Sam Carmichael βλέπουμε επί σκηνής τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την πρωτοεμφανιζόμενη στο μιούζικαλ Αφροδίτη Λιάντου στο ρόλο της Sophie Sheridan, τον Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Bill Austin, τον Ιβαν Σβιτάιλο στο ρόλο του Harry Bright, την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ρόλο της Tanya, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο της Rosie και τους Ίαν Στρατή και Νίκο Κύρτσο στο ρόλο του Sky.

Φυσικά στη λαμπερή πρεμιέρα οι συντελεστές δεν θα μπορούσαν να μην έχουν στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι, είδαμε τη σύζυγο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις πρώτες θέσεις του θεάτρου να τον καταχειροκροτεί, τη Μαίρη Συνατσάκη να δείχνει πολύ υποστηρικτική καθώς παρακολουθούσε από σκηνής τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή, την Εβελίνα Παπούλια να χαρίζει στην πρωταγωνίστρια της παράστασης Αφροδίτη Λιάντου, την κόρη της, το πιο τρυφερό φιλί και να δηλώνει απόλυτη περήφανη για εκείνη, τον Γιώργο Χρανιώτη να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και πολλούς πολλούς άλλους. Δείτε την gallery με τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved