Έλενα Ασημακοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Τσιρίλο!
Gossip Cam

Έλενα Ασημακοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Τσιρίλο!

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η Έλενα Ασημακοπούλου μετά την αποκάλυψη ότι έλαβε τέλος ο γάμος της με τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από περίπου δώδεκα χρόνια. 

Η όμορφη ηθοποιός προ ημερών έδωσε το παρών σε ένα λαμπερό event ομορφιάς με οικοδέσποινα την Ανίτα Μπραντ και τον σύζυγό της Χάρη Χριστόπουλο οι οποίοι προσκάλεσαν τους καλούς τους φίλους σε ένα Εxclusive Cocktail Event με αφορμή τα τρία χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας των Affordable Luxury καλλυντικών “Anita Brand Cosmetics”!

To παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, του δημοσιογραφικού και του καλλιτεχνικού χώρου, οι πιο διάσημες Ελληνίδες Beauty bloggers-editors, καθώς και φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού Χάρη Χριστόπουλου και Anitas Brand που διασκέδασαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις, σαν άλλη “Οντέτ”, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκονταν στη "Χώρα των θαυμάτων".

Ανάμεσα στις όμορφες παρουσίες ξεχώρισε βέβαια η Έλενα Ασημακοπούλου η οποία τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Δείτε φωτογραφίες από το event στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved