Παπαγεωργίου-Ανδριολάτου-Χριστοπούλου: «Έστησαν» τρικούβερτο γλέντι σε παραλία στα Κουφονήσια!
Gossip Cam

Παπαγεωργίου-Ανδριολάτου-Χριστοπούλου: «Έστησαν» τρικούβερτο γλέντι σε παραλία στα Κουφονήσια!

Αξέχαστες έμειναν στην Έλενα Χριστοπούλου, την Κλέλια Ανδριολάτου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου οι φετινές κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους στα Κουφονήσια

Οι τρεις τους, εκτός από συνεργάτιδες είναι και πολύ καλές φίλες και μάλιστα δείχνουν να τα βρίσκουν και σε πάρα πολλά πράγματα, όπως στον τρόπο που θέλουν να περνούν τις διακοπές τους.

Έτσι, στις πρόσφατες διακοπές τους στα Κουφονήσια, έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους μαζί και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να στήνουν από τη μία στιγμή στην άλλη τρικούβερτο γλέντι στην παραλία, εκεί όπου απολάμβαναν τις δροσιστικές βουτιές τους.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων μαζί με την παρουσιάστρια και μοντέλο και την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή τους δίπλα στη θάλασσα με την Ηλιάνα να κάνει πολλά βλέμματα να καρφώνονται πάνω της με την εμφάνισή της με μαγιό και την Κλέλια Ανδριολάτου να του δίνει να καταλαβαίνει σε χορό και τραγούδι.

Στην παρέα του βρισκόταν και η Βασιλική Ρούσσου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks ενώ προστέθηκε και η Βάσια Κωσταρά μαζί με τον σύντροφό της.

Το σίγουρο είναι ότι επιστρέφοντας στη "βάση" τους, ένιωθαν πως έχουν γεμίσει μπαταρίες και συμφώνησαν πως αυτές οι μέρες διακοπών θα τούς μείνουν αξέχαστες.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved