Άλλος για τα Κουφονήσια; Ρομαντικές στιγμές για Κοκκινάκη-Κανελλοπούλου στο νησί της καρδιάς τους
Gossip Cam

Άλλος για τα Κουφονήσια; Ρομαντικές στιγμές για Κοκκινάκη-Κανελλοπούλου στο νησί της καρδιάς τους

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κώστα Κοκκινάκη και την αγαπημένη του Χριστίνα Κανελλοπούλου σε χαλαρές στιγμές τους σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες στα Κουφονήσια!

Το ζευγάρι θέλησε να περάσει μέρος των διακοπών του στα όμορφα Κουφονήσια που είναι πιο ήρεμα και ό,τι ακριβώς χρειάζονταν για τις πρώτες μέρες του φετινού καλοκαιριού.

Ο γνωστός πολίστας και η καλλονή σύντροφός του οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και παραπάνω από τρία χρόνια, εθεάθησαν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, δείχνοντας χαλαροί και ήρεμοι.

Άνετοι, ευδιάθετοι και πολύ απλοί και προσιτοί απόλαυσαν τις στιγμές τους εκεί πριν αποφασίσουν, αργά το μεσημέρι να φύγουν από την παραλία για να επισκεφτούν αγαπημένο τους στέκι για το μεσημεριανό τους γεύμα, πολύ κοντά στη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους, αν και αχώριστοι και μάλιστα πολυφωτογραφημένοι, δεν θέλουν να «παίρνει φως» η προσωπική τους ζωή και γι' αυτό προσπαθούν, όσο μπορούν, να κάνουν διακριτική την παρουσία τους, όπου και αν βρεθούν μαζί.

Δείτε φωτογραφίες τους στην παραπάνω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved