Survivor Τελικός: Καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν στη μεγάλη βραδιά μέσα από φωτογραφίες!
Gossip Cam

Survivor Τελικός: Καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν στη μεγάλη βραδιά μέσα από φωτογραφίες!

Survivor Τελικός: Για ακόμα μία φορά η παραγωγή του Survivor 5 δεν μας απογοήτευσε ούτε στο ελάχιστο. Ο μεγάλος τελικός, όπως και ο χθεσινός ημιτελικός, τα είχε όλα. 

Συγκίνηση, δάκρυα χαράς αλλά και πολλές εκπλήξεις τόσο για τους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς του τελικού όσο και για τους τηλεθεατές.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Γιώργος Λιανός, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να σηκώνει στους ώμους του τόσο μεγάλα τηλεοπτικά project και να τα φέρνει σε πέρας με μεγάλη επιτυχία. Μας έκανε να γελάσουμε αλλά και να συγκινηθούμε, αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τηλεοπτικό χρόνο και φρόντισε ώστε η μεγάλη βραδιά να μην κάνει καθόλου «κοιλιά».

Και μπορεί η αγωνία για το ποιος τελικά θα είναι ο μεγάλος νικητής ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα να χτύπησε... κόκκινο, όμως στον μεγάλο τελικό πολλές ήταν και οι στιγμές που γελάσαμε και χαρήκαμε για όσα είδαμε on και off κάμερα.

Είδαμε τις γκάφες των παικτών, τις δύσκολες στιγμές τους μέσα στο παιχνίδι, τα αστεία και τα πειράγματα για να περνάει η ώρα στον Άγιο Δομίνικο... Μάθαμε ποιο ήταν τελικά το... σχέδιο Μαρτίκα, γελάσαμε με τις τούμπες, είδαμε τη Βρισηίδα και την Ευρυδίκη να ανεβαίνουν στη σκηνή και να χορεύουν τσιφτετέλι... Τον Κωνσταντίνο Εμανουήλ να ερμηνεύει το νέο του τραγούδι live... Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη Μαρία Αντωνά να ακούνε τα πιο τρυφερά λόγια από τους άνδρες της ζωής τους και μάλιστα σε... πανελλήνια μετάδοση! Kαι φυσικά την ανακοίνωση με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο φετινός Survivor!

Και τι δεν είδαμε δηλαδή...

Δείτε και εσείς στην γκαλερί καρέ καρέ σε φωτογραφίες όλα όσα συνέβησαν στη λαμπερή βραδιά του τελικού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved