Scorpions και Alice Cooper ρόκαραν στη σκηνή του του Ο.Α.Κ.Α. και ξεσήκωσαν τους 30.000 θεατές!
Gossip Cam

Scorpions και Alice Cooper ρόκαραν στη σκηνή του του Ο.Α.Κ.Α. και ξεσήκωσαν τους 30.000 θεατές!

Μία μαγική βραδιά, γεμάτη κέφι, ροκ μουσική και φυσικά πολλή συγκίνηση ήταν αυτή που έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι. 

Από νωρίς το απόγευμα και ενώ ο ήλιος βρισκόταν ακόμα... ψηλά, οι φανατικοί θαυμαστές του συγκεκριμένου είδους μουσικής, κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για να απολαύσουν έναν θρύλο της ροκ μουσικής και ένα συγκρότημα-θρύλο, τον Αlice Cooper και τους Scorpions.

Οι τελευταίοι, με τον Κλάους Μάινε στο μικρόφωνο ο οποίος καλωσόρισε το κοινό με άπταιστα ελληνικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, θυμίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους για ποιο λόγο αυτή η εμφάνισή τους ήταν η 27η κατά σειρά μιας και το ελληνικό κοινό τους ζητάει ξανά και ξανά για να τους απολαύσει live.

Τη συναυλία άνοιξε ο Alice Cooper ντυμένος ως... ροκ μάγος, φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι, κόκκινο βελουτέ φράκο, μαύρο ψηλό καπέλο και κρατώντας ένα μαστίγιο στο χέρι. Εννοείται πως το κοινό ζητούσε επιτακτικά να ακούσει από εκείνον το γνωστό Poison που λατρεύουν όλοι οι φαν του.

Συνέχισε ερμηνεύοντας μοναδικά άλλες μεγάλες επιτυχίες του και αποδεικνύοντας σε κάθε στιγμή της εμφάνισής του σε πόσο καλή φόρμα είναι.

Όταν βέβαια τα ηνία πήραν οι Scorpions στη σκηνή, το κέφι απογειώθηκε με τους θεατές να τραγουδούν μαζί τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς όταν στο τεράστιο βίντεο wall εμφανίστηκε το σήμα της ειρήνης με τα χρώματα της Ουκρανίας και μουσική υπόκρουση το αισιόδοξο "Wind of change", ως ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved