Τζώρτζης Μονογυιός: Η επικήδειος ακολουθία στη μνήμη του, έξι μήνες μετά το φριχτό δυστύχημα!
Gossip Cam

Τζώρτζης Μονογυιός: Η επικήδειος ακολουθία στη μνήμη του, έξι μήνες μετά το φριχτό δυστύχημα!

Βουβός συνεχίζει να είναι ο πόνος της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού που δεν μπορεί ακόμα να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι πλέον δεν είνα ανάμεσά τους. 

Οι δικοί του άνθρωποι, η μητέρα του, η αδελφή του, η γυναίκα του και τα παιδιά του το σαββατοκύριακο που πέρασε δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν το παρών στην επικήδειο ακολουθία που έγινε στη μνήμη του, έξι μήνες μετά το φριχτό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον ίδιο και παρολίγο στη γυναίκα του Αθηνά που επέβαινε στο πανάκριβο πολυτελές αυτοκίνητο που μόλις είχε αγοράσει ο επιχειρηματίας.

Να θυμίσουμε ότι το τρομερό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, συνέβη στις 13 Ιανουαρίου στην παραλιακή στο ύψος των Αλκυονίδων, στα σύνορα Γλυφάδας και Βούλας με νεκρό τον 45χρονο επιχειρηματία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός ο οποίος είχε σκοτωθεί ακαριαία ήταν ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης, γεγονός που τελικά επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, λίγο αργότερα.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού η οποία ήταν τραυματισμένη και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Τα τραύματά της επουλώθηκαν, ο πόνος όμως συνεχίζει να είναι δυνατός για την απώλειά του.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Αθηνά Κοντοπάνου μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του θανόντος στον Ιερό Ναό Παναχράντου για την επικήδειο ακολουθία των 6 μηνών από την τραγική εκείνη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved