Γιώργος Λεμπέσης: Βόλτα στην Αθήνα με τον 8 μηνών γιο του και τη σύζυγό του Σοφία
Gossip Cam

Γιώργος Λεμπέσης: Βόλτα στην Αθήνα με τον 8 μηνών γιο του και τη σύζυγό του Σοφία

Εδώ και οκτώ μήνες, ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης και η σύζυγός του Σοφία Τραντίδου απολαμβάνουν την απόλυτη ευτυχία, κρατώντας τον μοναχογιό τους στην αγκαλιά τους. 

«Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας. Είναι μαγική η εμπειρία που βιώνουμε για την οποία παλέψαμε πολύ» είχαν παραδεχτεί οι δυο τους λίγο μετά τη γέννηση του μικρού ο οποίος ήρθε στη ζωή μετά από εξωσωματική.

Ο Γιώργος Λεμπέσης μάλιστα είχε παραδεχτεί: «Κάναμε αρκετές προσπάθειες. Είναι μια αρκετά ψυχοφθόρα διαδικασία στην οποία το ζευγάρι πρέπει να μπει έχοντας πολύ καλή σχέση μεταξύ του ώστε να ξεπερνά τα προβλήματα που προκύπτουν. Εμείς, βγαίνοντας νικητές, αυτό που θα θέλαμε να πούμε στα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, είναι να μην το βάζουν κάτω.

Να συνεχίσουν να αγωνίζονται για το όνειρό τους. Εμάς μας στήριξε πολύ ο γιατρός μας, ο Χριστόδουλος Παπανικόπουλος και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια γιατί, πάνω απ΄ όλα στάθηκε στο πλευρό μας ως φίλος. Του δείξαμε εμπιστοσύνη από την αρχή μέχρι το τέλος και πήγαν όλα καλά».

Περασμένα ξεχασμένα όμως όλα πλέον. Μετά την άφιξη του μικρού τον περασμένο Νοέμβριο, όλα δείχνουν μαγικά στη ζωή του ζευγαιρού που πλέον απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μικρούλη του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τη βόλτα της ενώ ο μικρός απολάμβανε τη μεσημεριανή σιέστα του στο καροτσάκι του.

Δείτε φωτογραφίες στην γκάλερι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved