Ρότζερ Φέντερερ: Ο σταρ του τένις στην Πάρο με την οικογένειά του!
Gossip Cam

Ρότζερ Φέντερερ: Ο σταρ του τένις στην Πάρο με την οικογένειά του!

Ο Ελβετός άσος του τένις παγκοσμίως, Ρότζερ Φέντερερ θέλησε το φετινό του καλοκαίρι να έχει άρωμα Ελλάδας και βρέθηκε στην Πάρο μαζί με την οικογένειά του!

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει ξαναβρεθεί στη χώρα μας και από την πρώτη στιγμή εκτίμησε ιδιαίτερα τις ομορφιές της. Γι' αυτό και με την πρώτη ευκαιρία πάντα επιστρέφει στην Ελλάδα για να λίγες στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Μαζί με τα τέσσερα παιδιά του και τη σύζυγό του Μίρκα, ο άσος των κορτ του τένις εθεάθη σε μπιτς μπαρ της Πάρου όπου και κατέλυσε για λίγες μέρες, ως μέρος των διακοπών του το φετινό καλοκαίρι.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με ψάθινο καπέλο, σκούρα γυαλιά και αθλητικό λουκ να απολαμβάνει το πρωινό του στο μπιτς μπαρ δίπλα στη θάλασσα πριν βρεθεί στην παραλία για βουτιές και παιχνίδια με τα παιδιά του.

Για όσους δεν γνωρίζουν τίποτα για την προσωπική ζωή του Ρότζερ Φέντερερ να πούμε ότι είναι παντρεμένος από τον Απρίλιο του 2009 με την επίσης (πρώην) επαγγελματία τενίστρια Μιρσλάβα Βάβρινετς που οι φίλοι αποκαλούν Μίρκα και μαζί έχουν αποκτήσει τα δίδυμα κοριτσάκια τους που ήρθαν στον κόσμο τον Ιούλιο του 2009 και τα δίδυμα αγοράκια τους που σήμερα είναι οκτώ χρονών.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved