Χριστίνα Μπόμπα: Στα σοκάκια της Μυκόνου με τις κόρες της και τον γοητευτικότατο μπαμπά της!
Gossip Cam

Χριστίνα Μπόμπα: Στα σοκάκια της Μυκόνου με τις κόρες της και τον γοητευτικότατο μπαμπά της!

Η Χριστίνα Μπόμπα, όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, έχει εγκατασταθεί στη Μύκονο για το φετινό καλοκαίρι μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους που πρόκειται να βαπτιστούν Αριάνα και Φιλίππα

Οι δύο μικρούλες απολαμβάνουν ένα υπέροχο καλοκαίρι, έχοντας πλέον κάνει τα πρώτα τους βήματα, κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές και φυσικά λέγοντας τις πρώτες τους λεξούλες που κάνουν μαμά και μπαμπά να χαίρονται πολύ.

Μπορεί να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στη θάλασσα ή με παιχνίδια στο σπίτι που έχει νοικιάσει η οικογένεια στο νησί για τη σεζόν, όμως οι γλυκύτατες δεσποινίδες Τανιμανίδη τη θέλουν και τη βραδινή... τσάρκα τους!

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο πιτσιρίκες σε βόλτα τους στα Ματογιάννια με την πάντα λαμπερή μαμά τους, Χριστίνα Μπόμπα αλλά και ένα ακόμα αγαπημένο τους πρόσωπο, τον παππού Κώστα.

Ο λόγος για τον πατέρα της Χριστίνας Μπόμπα, Κώστα Μπόμπα, ο οποίος μάλιστα κρατούσε το ένα από τα δύο καροτσάκια των δίδυμων κοριτσιών και απολάμβανε τη βόλτα του μαζί τους.

Ο Κώστας Μπόμπας μόνο για παππούς δεν μοιάζει αφού και νεότατος είναι και γοητευτικότατος, αποδεικνύοντας πως όλα είναι θέμα DNA στην οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρέα τους ήταν και η κολλητή φίλη της Χριστίνας Μπόμπα, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved