Ιωάννα Σουλιώτη: Με μπικίνι και διάθεση για υποβρύχιες βουτιές στην Πάρο!
Gossip Cam

Ιωάννα Σουλιώτη: Με μπικίνι και διάθεση για υποβρύχιες βουτιές στην Πάρο!

Υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του modeling όπου μεσουράνησε τις δεκαετίες του '90 και των 00s!

Η Ιωάννα Σουλιώτη, στα 48 χρόνια της πλέον, παραμένει μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που κάνει πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της, ειδικά όταν κυκλοφορεί σε παραλία της Πάρου με μπικίνι.

Η ίδια έχει παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της πως δεν φοβάται τον χρόνο με την έννοια της φθοράς. Συγκεκριμένα είχε πει: «Ευτυχώς μαζί με εμένα μεγαλώνουν και τα παιδιά μου και οι άλλοι. Δεν φοβάμαι τον χρόνο με την έννοια της φθοράς, δεν θα μου άρεσε εξάλλου να είμαι 60 και να θέλω να δείχνω 30.

Το ωραίο είναι να βλέπεις μια γυναίκα 60 χρόνων και να καταλαβαίνεις πόσο όμορφη ήταν στα νιάτα της... Όπως βάφω τα μαλλιά μου για να μην φαίνεται η άσπρη μου η τρίχα που την έχω από τα 18 μου, όπως κάνω τη γυμναστική μου, το μανικιούρ μου και μπότοξ θα κάνω. Γιατί να μην το κάνω; Δεν κατάλαβα. Σημασία έχει να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά μου και να παραμένω η Ιωάννα».

Και η Ιωάννα Σουλιώτη, όχι μόνο παραμένει η Ιωάννα που θέλει αλλά σε πρόσφατες διακοπές της στην Πάρο, έδειξε να είναι στα καλύτερά της καθώς την απαθανάτιζε ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε την στην παραπάνω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved