Γιώργος Λιάγκας: Όμορφες στιγμές με τους γιους του στη Μύκονο!
Gossip Cam

Γιώργος Λιάγκας: Όμορφες στιγμές με τους γιους του στη Μύκονο!

Μπορεί η «βάση» του Γιώργου Λιάγκα για το καλοκαίρι να είναι η Τήνος όπου διατηρεί εξοχική κατοικία, μία αλλαγή όμως, τη χρειάζεται πού και πού!

Γι' αυτό και αυτές τις μέρες που είχε μαζί του τους δύο γιους του Γιάννη και Δημήτρη, είπε να «πεταχτούν» μέχρι τη Μύκονο για να αλλάξουν λίγο παραστάσεις και να απολαύσουν παιχνίδια και όμορφες στιγμές σε παραλία του νησιού των Ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, απαθανάτισε τον ευτυχή μπαμπά με τους δύο γιους του να απολαμβάνουν παιχνίδια στο νερό αλλά και πολλές αγκαλιές, γεγονός που αποδεικνύει την τρυφερή σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους πατέρας και γιοι.

Είναι όλοι τους λάτρεις του υγρού στοιχείου και η καλύτερή τους είναι όταν με το σκάφος που διαθέτει ο γνωστός παρουσιαστής φεύγουν για θαλάσσιες βόλτες σε ανεξερεύνητα μέρη. Πόσο δε μάλλον όταν καταλήγουν σε κοσμοπολίτικα μέρη όπως είναι η Μύκονος.

Οι τρεις τους αποτελούν μία πολύ όμορφη παρέα και περνούν υπέροχα, ειδικά όταν ο Γιώργος Λιάγκας είναι ελεύθερος υποχρεώσεων και έχει όλο τον χρόνο για να αφοσιωθεί στα παιδιά του.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved