Νύφη και πεθερά τα πάνε μια χαρά! Δανάη Μιχαλάκη και Φιλαρέτη Κομνηνού φιλιούνται... αγκαλιάζονται!
Gossip Cam

Νύφη και πεθερά τα πάνε μια χαρά! Δανάη Μιχαλάκη και Φιλαρέτη Κομνηνού φιλιούνται... αγκαλιάζονται!

Μπορεί στις περισσότερες ελληνικές οικογένειες νύφη και πεθερά να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά μιας και αγαπάνε σφόδρα τον ίδιο άντρα -η κάθε μία με τον δικό της τρόπο- όμως η Δανάη Μιχαλάκη και η Φιλαρέτη Κομνηνού αποτελούν σίγουρα την εξαίρεση στον κανόνα. 

Νύφη και πεθερά έχουν αναπτύξει μία πολύ τρυφερή σχέση και όχι μετά τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά πολύ πριν από αυτόν. Σχεδόν από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει τη σχέση του στις οικογένειές του.

Έτσι, ήταν δεδομένο πως η Φιλαρέτη Κομνηνού θα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που θα έσπευδε να αγκαλιάσει τη Δανάη Μιχαλάκη μετά το τέλος της παράστασης Αντιγόνη που ανέβηκε στην Επίδαυρο.

Εννοείται πως ήταν παρών και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος καμάρωνε για τη σύζυγό του και την υπέροχη ερμηνεία της επί σκηνής.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Φιλαρέτη Κομνηνού λίγο πριν την έναρξη της παράστασης μαζί με τον πατέρα της νύφης της, τον συμπέθερό της δηλαδή, τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη με τον οποίο κάθισε στην ίδια σειρά καθισμάτων του Αρχαίου Αργολικού θεάτρου για να απολαύσουν μαζί την ερμηνεία της Δανάης Μιχαλάκη. Στην παρέα φυσικά ήταν και η μητέρα της Δανάης, η οποία είναι Αγγλίδα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved