Elettra Lamborghini: Η χρυσή Ιταλίδα κληρονόμος κάνει topless ηλιοθεραπεία σε παραλία της Μυκόνου!
Gossip Cam

Elettra Lamborghini: Η χρυσή Ιταλίδα κληρονόμος κάνει topless ηλιοθεραπεία σε παραλία της Μυκόνου!

Τη Μύκονο επέλεξε για να περάσει τις διακοπές της η 28χρονη εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Elettra Lamborghini.

Η ίδια ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της, Afrojack - το πραγματικό του όνομα του οποίου είναι Nick van de Wal και είναι DJ και παραγωγός δίσκων - μέχρι το νησί των Ανέμων για να περάσει ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τη χρυσή κληρονόμο την ώρα να κάνει την τόπλες ηλιοθεραπεία της σε κοσμική παραλία του νησιού και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε για τις αναλογίες της.

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, με την 28χρονη καλλονή να τραβά τα βλέμματα με την «καυτή» εμφάνισή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Elettra Lamborghini είναι εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Φερούτσιο Λαμποργκίνι. Μάλιστα, η ζωή της είναι πιο ταραχώδης από όσο θα περίμενε η οικογένειά της, καθώς η ίδια έχει πάρει μέρος σε αρκετά ριάλιτι, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλεί με τις άκρως προκλητικές πόζες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved