Ευαγγελία Συριοπούλου: Είναι super mummy! Οι βόλτες στη Μύκονο με τον μονάκριβο γιο της
Gossip Cam

Ευαγγελία Συριοπούλου: Είναι super mummy! Οι βόλτες στη Μύκονο με τον μονάκριβο γιο της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της, καθώς το κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, με τον οποίο και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, τον Στράτο Πατσατζή.
Οι τρεις τους είναι μια υπέροχη οικογένεια και η βασική προτεραιότητα της Ευαγγελίας είναι οι δύο άνδρες της ζωής της. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον ερχομό του γιου της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο... Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί κοιμάται, είναι ένα πολύ καλό μωράκι. Τρώμε το φαγητάκι μας. Πάνε όλα τέλεια. Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ. Αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα μου».

Φέτος το καλοκαίρι η ηθοποιός επέλεξε τη Μύκονο προκειμένου να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε την ώρα που έκανε τη βόλτα της στα σοκάκια του νησιού των ανέμων. Κρατούσε στα χέρια της το καροτσάκι του μικρούλη, με τον οποίο είναι αχώριστοι!

Η ίδια, πόζαρε χαμογελαστή στο φακό και ήταν πολύ ευδιάθετη.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved