Μόνικα Χριστοδούλου - Σταύρος Ξενίδης: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με το παιδί τους!
Gossip Cam

Μόνικα Χριστοδούλου - Σταύρος Ξενίδης: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με το παιδί τους!

Η Μόνικα Χριστοδούλου και ο Σταύρος Ξενίδης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια τους βλέπουμε κάπου έξω.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μια κόρη ενώ εκείνος έχει έναν ακόμα γιο από προηγούμενη σχέση του.

Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει η τραγουδίστρια, είχε μιλήσει και για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Μέσα σε αυτό το διάστημα το πιο μεγάλο γε­γονός της ζωής μου είναι ότι έγινα μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξα­πλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω. Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορού­λα μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο γεμί­ζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με την κόρη του να κάνουν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, όπου και έκαναν τη βόλτα και κοίταξαν βιτρίνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved