Νάταλι Θάνου: «Έφερε τον καύσωνα» με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Αθήνας!
Gossip Cam

Νάταλι Θάνου: «Έφερε τον καύσωνα» με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την εκρηκτική Νάταλι Θάνου σε παραλία της Βουλιαγμένης να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, κάνοντας της βουτιές της και χαλαρώνοντας στον ήλιο. 

Πρόκειται για μια από τις πιο καλλίγραμμες και όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέα της φωτογραφία, που δημοσιεύει στα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Νάταλι Θάνου στον Αστέρα Βουλιαγμένης να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, αλλά και να βιώνει μερικές στιγμές χαλάρωσης. Η πανέμορφη τραγουδίστρια είχε επιλέξει ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι, το οποίο και τόνιζε απίστευτα το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί της. Η ίδια, μόλις γέννησε το γιο της σταμάτησε το τραγούδι , μιας και πήρε απόφαση να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της και δεν είναι κάτι που το έχει μετανιώσει.

Μάλιστα, ανάμεσα στα μυστικά της, η Νάταλι Θάνου έχει αποκαλύψει για το πως καταφέρνει να διατηρήσει την σιλουέτα της: «Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι για detox»

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Θάνου: Το total white μπικίνι της είναι το κάτι άλλο - Θα εντυπωσιαστείς με τις αναλογίες της

Τρυφερή μανούλα η Νάταλι Θάνου: Η βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιό της!

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved