Παιδιά σας... βλέπουν! Παιχνίδια και καυτά φιλιά στη Βάρκιζα για την πρώην Survivor και το αμόρε της
Gossip Cam

Παιδιά σας... βλέπουν! Παιχνίδια και καυτά φιλιά στη Βάρκιζα για την πρώην Survivor και το αμόρε της

Τρυφερά φιλιά αλλά και παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσαν η Πελαγία Καζολέα και ο σύντροφός της Γιώργος Καβακάκης. Στην παρέα τους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη γνωστή παρέα σε παραλία της Βάρκιζας να απολαμβάνει βουτιές, υδάτινα παιχνίδια και πειράγματα, με το ζευγάρι να αποδεικνύει συχνά πόσο ερωτευμένο είναι καθώς αντάλλασσε συνεχώς καυτά φιλιά.

Εννοείται πως οι δύο κυρίες που γνωρίστηκαν και έγιναν φίλες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όταν ανήκαν στην ίδια ομάδα και έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους στη μάχη επιβίωσής τους στο Survivor, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους με μπικίνι.

Όχι πως ο γυναικείος πληθυσμός έμεινε... ατάραχος με την επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιώργου Καβακάκη καθώς μετρούσαν... κοιλιακούς στο σμιλευμένο και καλογυμνασμένο κορμί του.

Η παρέα απόλαυσε δροσιστικές βουτιές, κουβεντούλα, περίπατο δίπλα στο κύμα και πολύ παιχνίδι, λίγο πριν αποχαιρετήσει ο καθένας τους ξεχωριστά το φετινό, γεμάτο εκπλήξεις καλοκαίρι.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved