Τσιμτσιλή: Αυτές τις στιγμές αναπολεί η Σταματίνα τώρα που επέστρεψε γραφείο! (photos)
Gossip Cam

Τσιμτσιλή: Αυτές τις στιγμές αναπολεί η Σταματίνα τώρα που επέστρεψε γραφείο! (photos)

Ένα υπέροχο καλοκαίρι στις Κυκλάδες, με «βάση», όπως κάθε χρόνο, την Πάρο πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευτυχώς έχει πολύ... υλικό για να αναπολεί τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. 

Διακοπές τέλος εδώ και περίπου μία εβδομάδα για την όμορφη παρουσιάστρια η οποία επέστρεψε στο γραφείο της ανανεωμένη και με... γεμάτες μπαταρίες για να κάνει πρεμιέρα με πολλή όρεξη και χαμόγελα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν ετοίμασε βαλίτσες και πήρε τα τρία της παιδιά για να βρεθεί στον προσωπικό της παράδεισο, την Πάρο όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Ο σύζυγός της Θέμης Σοφός αρχικά δεν τους ακολούθησε όμως σύντομα είχε έρθει η ώρα και για εκείνον να ξεκουραστεί και να δει από κοντά την οικογένειά του και να χαρεί στιγμές μαζί τους.

Η οικογένεια πέρασε λοιπόν ένα υπέροχο καλοκαίρι, όχι μόνο στην Πάρο αφού ήθελε να απολαύσει και τις ομορφιές άλλων νησιών όπως ήταν η Αστυπάλαια όπου βρέθηκαν όλοι μαζί για να περάσουν μερικές μέρες και να αλλάξουν παραστάσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε χαλαρές στιγμές της με τα παιδιά της σε παραλία της Πάρου, εικόνες που θα έχει ως «όπλο» στη φαρέτρα της η ίδια η παρουσιάστρια προκειμένου να ανταπεξέλθει έναν ολόκληρο χειμώνα, περιμένοντας φυσικά πώς και πώς τον επόμενο χειμώνα για να ξαναζήσει ανάλογες εμπειρίες και να δημιουργήσει αναμνήσεις στα παιδιά της που τόσο πολύ αγαπά. Δείτε την gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved