Οι οικογενειακές διακοπές της Δούκισσας στα Κουφονήσια - Το girly look της που πρέπει να αντιγράψεις
Gossip Cam

Οι οικογενειακές διακοπές της Δούκισσας στα Κουφονήσια - Το girly look της που πρέπει να αντιγράψεις

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, μπορεί σχεδόν όλοι να έχουμε επιστρέψει στις δουλειές μας, όμως οι αναμνήσεις μας από τις διακοπές μας είναι ακόμα ζωντανές, όπως συμβαίνει στη Δούκισσα Νομικού

Η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το Πρωινό που όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, αυτές τις μέρες δεν... σηκώνει κεφάλι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως στις διακοπές της φρόντισε να χορτάσει ό,τι γνωρίζει ότι θα της λείψει τον φετινό απαιτητικό χειμώνα.

Όπως οι στιγμές με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο τους παιδιά, τον Σάββα, 4 ετών και την Αναστασία, 1.5 έτους.

Η Δούκισσα Νομικού με την οικογένειά της, λίγο πριν το τέλος των διακοπών της, είπε να εγκαταλείψει για λίγο την αγαπημένη της... σταθερά που είναι η Μύκονος και να βρεθεί στα Κουφονήσια που φέτος «βούλιαξαν» από τουρισμό και επισκέπτες.

Ήθελε μαζί με τον σύζυγό της να αλλάξουν λίγο παραστάσεις και να απολαύσουν τις ομορφιές του ξεχωριστού αυτού προορισμού που όσο περνάει ο καιρός αποκτά όλο και περισσότερους φαν. Ανάμεσά τους και τη Δούκισσα πλέον η οποία έδειξε να περνά πολύ καλά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όσο για την εμφάνισή της στα Κουφονήσια; Η Δούκισσα Νομικού έδωσε για ακόμα μία φορά... μαθήματα στυλ με το girly λουκ της, τα καλοσχηματισμένα της κοτσιδάκια που ξεπρόβαλλαν από το υπέροχο καπέλο που φορούσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved