Survivor reunion: Ναυσικά, Λάμπρος και Σοϊλέδης για βουτιές στη Βούλα - Μαζί τους και η Αντωνά!
Gossip Cam

Survivor reunion: Ναυσικά, Λάμπρος και Σοϊλέδης για βουτιές στη Βούλα - Μαζί τους και η Αντωνά!

Τώρα που οι διακοπές τελείωσαν και λίγο πριν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φύγει για Νέα Υόρκη, μία από τις αγαπημένες παρέες του φετινού Survivor είπε να κάνει ένα μικρό reunion λίγο πριν όλοι επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. 

Η Ναυσικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τη Μαρία Αντωνά έδωσαν ραντεβού σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Βούλας για να τα πουν μετά από καιρό.

Ο τελευταίος κύκλος του Survivor δημιούργησε πολλές φιλίες που δείχνουν να αντέχουν στο χρόνο και να είναι πολύ δυνατές αλλά δημιούργησε και πολλές κουμπαριές.

Θα θυμάστε άλλωστε πως η Ναυσικά, μαζί με τον Απόστολο Ρουβά ανακοίνωσαν σε κάποιο επεισόδιο, λίγο πριν από αγώνα στο στίβο μάχης στον Άγιο Δομίνικο ότι ήθελαν να παντρέψουν τον Άρη και τη Μαρία Αντωνά στον επικείμενο γάμο τους.

Από την άλλη, ο Λάμπρος είχε έρθει από νωρίς κοντά με τη Ναυσικά και αποτελούσε κομμάτι της συγκεκριμένης παρέας, παρόλο που έφυγε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι επιβίωσης.

Όπως και να έχει, τώρα που τελείωσαν όλα, τώρα που όλοι τους έχουν ηρεμήσει και ξεκουραστεί, είχαν ανάγκη να ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το reunion των πρώην παικτών του Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved