Καράβας-Ψαρρού: Με matchy urban look στο Κολωνάκι για ψώνια μετά τις διακοπές! Ταιριαστοί σε όλα!
Gossip Cam

Καράβας-Ψαρρού: Με matchy urban look στο Κολωνάκι για ψώνια μετά τις διακοπές! Ταιριαστοί σε όλα!

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του GNTM, ο Γιώργος Καράβας είπε να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του, άρτι αφιχθείς από τις διακοπές του με την οικογένειά του. 

Ο νέος κριτής του ριάλιτι μοντέλων, μετά από όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού και τα δύο τους παιδιά, επέστρεψε στην Αθήνα και φυσικά το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει ήταν ψώνια στο Κολωνάκι.

Ο γοητευτικός Γιώργος Καράβας, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του, βρέθηκε σε αγαπημένα του μαγαζιά για να ψωνίσει και να ενισχύσει την έτσι και αλλιώς υπέροχη και με μοναδικά κομμάτια γκαρνταρόμπα του.

Φορώντας ένα cargo παντελόνι το οποίο είχε συνδυάσει με εντυπωσιακή πουκαμίσα, ο ίδιος έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή του... shopping therapy που έκανε μαζί με τη Ραφαέλα Ψαρρού που και εκείνη ξεχωρίζει για το στύλ της. Μάλιστα το ζευγάρι φορούσε ασορτί παπούτσια ή πιο σωστά ασορτί και άνετες παντόφλες με τις οποίες δημιούργησαν για ακόμα μία φορά... statement.

Δείτε παραπάνω στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved