Μαντώ Γαστεράτου: Πρώτη οικογενειακή βόλτα μετά τη γέννηση της κόρης της!
Gossip Cam

Μαντώ Γαστεράτου: Πρώτη οικογενειακή βόλτα μετά τη γέννηση της κόρης της!

Πάνε μόλις λίγες μέρες από τότε που η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και ήδη έκαναν οικογενειακώς την πρώτη τους βόλτα. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ευτυχισμένη μανούλα μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη και τον μεγαλύτερο γιο τους αλλά και τη νεογέννητη κόρη τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Η νέα μαμά οδηγούσε το καρότσι του δυόμιση ετών γιου της ενώ ο ευτυχής μπαμπάς έσερνε το καροτσάκι της νεογέννητης μικρούλας τους, της πριγκίπισσάς τους που ήρθε για να αλλάξει την καθημερινότητά τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου γέννησε τις 9 Αυγούστου τη μικρούλα, γεγονός που σκόρπισε χαρά σε όλη την οικογένεια. Η γνωστή παρουσιάστρια παρ' όλο που ένιωθε πολύ ευτυχισμένη με τις χαρές που της χάριζε ο γιος της, ήθελε πολύ να αποκτήσει και δεύτερο παιδί και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης της πριν από αρκετούς μήνες, μόνο χαρά θα μπορούσε να σκορπίσει στην ίδια και το περιβάλλον της.

Πλέον έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρούλας μέχρι και εκείνη να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην την έχει απόλυτη ανάγκη όπως τώρα.

Δείτε στην gallery τις πρώτες φωτογραφίες της οικογένειας μετά την άφιξη της μικρούλας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved