Λαμπερή πρεμιέρα για Ιακωβίδη-Ζόζεφιν! Ο Αργυρός, η Νατάσα και οι εκπλήξεις της βραδιάς!
Gossip Cam

Λαμπερή πρεμιέρα για Ιακωβίδη-Ζόζεφιν! Ο Αργυρός, η Νατάσα και οι εκπλήξεις της βραδιάς!

Το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Josephine και ο FY έκαναν πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, με τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv να απαθανατίζει τη στιγμή. 

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας, που το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αφού κάτι τέτοιο το είδαμε ξεκάθαρα και στην πρεμιέρα.

Την Παρασκεύη 2 Σεπτεμβρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Josephine και ο FY έκαναν πρεμιέρα σε διάσημο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με το κοινό να περιμένει από νωρίς στο μαγαζί, για να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Οι celebrities που παρευρέθηκαν ήταν πολλοί και οι εκπλήξεις για τους θαμώνες ήταν πολυάριθμες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Γιώργος Λιβάνης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν μερικοί από τους παρευρισκόμενους και μάλιστα τόσο η Νατάσα Θεοδωρίδου, όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησαν on stage μαζί με την Josephine και τον Πέτρο Ιακωβίδη και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved