Μοναδικές ερμηνείες στο θέατρο από τον Νικηφόρο, τη Μαρίνα και τον Στεφανή του «Σασμού»!
Gossip Cam

Μοναδικές ερμηνείες στο θέατρο από τον Νικηφόρο, τη Μαρίνα και τον Στεφανή του «Σασμού»!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου στην παράσταση "Φιλοκτήτης", οπου ηθοποιοί του Σασμού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. 

Η παράσταση συνάντησε πολύ μεγάλη επιτυχία όλο το καλοκαίρι, με το κοινό να την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, αφού χειροκρότησε δυνατά όλους τους συντελεστές της παράστασης, για την μεγάλη επιτυχία τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια από τις πολλές "στάσεις" που έκανε η εξαιρετική παράσταση "Φιλοκτήτης".

Τον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, αυτόν του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου αναλαμβάνει ο ανερχόμενος Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε την Μαρία Πρωτόπαππα. Οι τρεις ηθοποιοί, που αγαπήσαμε ιδιαίτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός" στους ρόλους του Στεφανή, του Νικηφόρου και της Μαρίνας αντίστοιχα, έδωσαν "ρεσιτάλ ερμηνείας" στη σκηνή, με το κοινό να τους αποθεώνει.

Λίγα λόγια για την πλοκή...

Ο Φιλοκτήτης, εγκαταλελειμμένος στην ακατοίκητη Λήμνο λόγω της αγιάτρευτης πληγής του, έρχεται αντιμέτωπος με τους συντρόφους του δέκα χρόνια μετά, όταν επιχειρούν με δόλο να του αποσπάσουν το ανίκητο τόξο του Ηρακλή, καθώς χωρίς αυτό είναι αδύνατη η άλωση της Τροίας, σύμφωνα με τον χρησμό του μάντη Έλενου. Το σχέδιο οργανώνει ο Οδυσσέας και αναλαμβάνει να το φέρει εις πέρας ο ιδεαλιστής Νεοπτόλεμος.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved