Γιώργος Κόρομι: Ρομαντικές διακοπές για τον πρώην Survivor στη Μύκονο με τη σύντροφό του!
Gossip Cam

Γιώργος Κόρομι: Ρομαντικές διακοπές για τον πρώην Survivor στη Μύκονο με τη σύντροφό του!

Η Μύκονος είναι σαν το δεύτερο σπίτι του αφού για χρόνια δούλευε στο νησί ως μπάρμαν πριν αποφασίσει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση και να πάει στο Survivor για να δοκιμάσει την εμπειρία. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι που όπως θα θυμάστε ήταν φιναλίστ στον τελικό του Survivor με τον τελικό νικητή Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο 34χρονος παίκτης πλέον έχει αφοσιωθεί στην επιχείρηση που διατηρεί αλλά και στο personal training που κάνει ενώ στην προσωπική του ζωή συνεχίζει να είναι πολύ ερωτευμένος με την κούκλα αγαπημένη του, την Τίνα με την οποία προσφάτως βρέθηκαν για μία ρομαντική απόδραση στη Μύκονο.

Το νησί των Ανέμων ενδείκνυται άλλωστε αυτή την εποχή για ερωτευμένα ζευγάρια, τώρα που έχει φύγει το μεγάλο «κύμα» τουριστών του Αυγούστου από όλο τον κόσμο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Κόρομι με τη σύντροφό του, Τίνα να περπατούν στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου κρατώντας τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου και έδειχναν πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Δείτε φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved