Καλλιμούκου - Παραδείσης: Οι φωτό που ενισχύουν τις φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί!
Gossip Cam

Καλλιμούκου - Παραδείσης: Οι φωτό που ενισχύουν τις φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Πως είναι ευτυχισμένοι το ξέρουμε. Εκείνο που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως, είναι αν αυτή η ευτυχία θα ολοκληρωθεί σύντομα με την άφιξη νέου μέλους στην οικογένεια της Αντωνίας Καλλιμούκου με τον Νίκο Παραδείση

Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Ιούνιου του 2021, κρατώντας τη χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αθόρυβα, όμως, φροντίζει να κινείται από την αρχή της σχέσης του, με την όμορφη Αντωνία Καλλιμούκου μάλιστα να έχει αλλάξει και επαγγελματικό προσανατολισμό αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική και ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το ζευγάρι λοιπόν θέλει να τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις από τη δημοσιότητα και έτσι ελάχιστα πλέον γνωρίζουμε για την καθημερινότητά τους.

Πρόσφατα όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την Αντωνία Καλλιμούκου να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ο φωτογραφικός φακός προσφάτως απαθανάτισε το ζευγάρι σε χαλαρές διακοπές του στα Κουφονήσια και τα στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε ενισχύουν τις φήμες πως η όμορφη Αντωνία είναι έγκυος.

Ο Νίκος Παραδείσης, σε μία βουτιά τους στα καταγάλανα νερά του νησιού πλησίασε τη σύζυγό του και με μεγάλη τρυφερότητα έσκυψε και φίλησε την κοιλίτσα της. Η εικόνα από μόνη της υποδεικνύει πως το ζευγάρι δεν αποκλείεται να περιμένει το πρώτο του παιδί.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved