Ειρήνη Παππά: Flashback μέσα από σπάνιες φωτογραφίες: Οι δημόσιες εμφανίσεις, οι σπουδαίοι φίλοι
Gossip Cam

Ειρήνη Παππά: Flashback μέσα από σπάνιες φωτογραφίες: Οι δημόσιες εμφανίσεις, οι σπουδαίοι φίλοι

Η Ειρήνη Παππά ακροβατούσε ανάμεσα σε δύο προσωπικότητες. Αυτή της γυναίκας που διέθετε τη στόφα της σταρ αλλά και αυτή του απλού κοριτσιού, της αντιστάρ που δεν ξέχασε ποτέ πως είχε ξεκινήσει την πορεία της από το Χιλιομόδι Κορινθίας. 

Συναναστράφηκε μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου. Έκανε τον Μάρλον Μπράντο να την ερωτευτεί και τον Άντονι Κουίν να υποκλιθεί στο τεράστιο ταλέντο της.

Κάθε της εμφάνιση ανήγαγε μία εκδήλωση σε κοσμικό γεγονός, παρ' όλο που η ίδια δεν αγαπούσε και ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν διάσημη στα πέρατα της γης και όλοι υποκλίνονταν στη φινέτσα, τη γοητεία και το ταλέντο της επί σκηνής ή στα κινηματογραφικά πλατό.

Στενοί της φίλοι ήταν καλλιτέχνες που άλλαξαν με το έργο τους το παγκόσμιο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στη μουσική ή το θέατρο όπως ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ή ο Μιχάλης Κακογιάννης.

Εκείνη όμως παρέμενε ταπεινή. Άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή εκεί απ' όπου ξεκίνησε. Στα πάτρια εδάφη της, στην Κόρινθο. Ανασύραμε από το αρχείο φωτογραφικά στιγμιότυπα από εμφανίσεις της στο παρελθόν, κυρίως από θεατρικές πρεμιέρες που τόσο αγαπούσε να παρακολουθεί και θυμόμαστε τις υπέροχες παρέες που είχε. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved