Περήφανος... γιος ο Ορφέας Αυγουστίδης, απόλαυσε την ερμηνεία της μητέρας του και εκείνη... έλιωσε!
Gossip Cam

Περήφανος... γιος ο Ορφέας Αυγουστίδης, απόλαυσε την ερμηνεία της μητέρας του και εκείνη... έλιωσε!

Πως είναι πολύ δεμένοι μαμά και γιος, το γνωρίζαμε! Πόσο πολύ όμως θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, λίγοι το γνώριζαν. 

Τελικά μας έπεισαν στην πρόσφατη εμφάνιση του Ορφέα Αυγουστίδη στο Κηποθέατρο Παπάγου που φιλοξένησε το αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Ματωμένος Γάμος» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Τζομπανάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία τον τελευταίο έναν χρόνο έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της τόσο τηλεοπτικά ως Καλλιόπη στον Σασμό όσο και θεατρικά για την παραπάνω παράσταση, έχει και όλο τον χρόνο που θα ήθελε για να χορτάσει τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της, όπως είναι βέβαια ο γιος της και φυσικά ο εγγονός της, ειδικά μετά τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη.

Μαμά και γιος είναι πολύ αγαπημένοι και φυσικά ο Ορφέας δε θα μπορούσε να λείπει από το Κηποθέατρο Παπάγου που έγινε πόλος έλξης των θεατρόφιλων για τη συγκεκριμένη παράσταση.

Και όταν αυτή τελείωσε, ο Ορφέας Αυγουστίδης όπως και πολλοί ακόμα ηθοποιοί, έσπευσαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν όλους τους συντελεστές μα πάνω απ' όλα τη Μαρία Τζομπανάκη που δίνει, όπως λένε όσοι την έχουν απολαύσει στη σκηνή, ρεσιτάλ ερμηνείας. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γερονικολού αλλά και οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Λέφας και Ευτυχία Μοσχάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved