Η συγκίνηση της Μαρινέλλας στη συναυλία του Ζαχαράτου! (photos)
Gossip Cam

Η συγκίνηση της Μαρινέλλας στη συναυλία του Ζαχαράτου! (photos)

Πολύ συγκινητικές στιγμές έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ (23/9) στο Κηποθέατρο Παπάγου όπου έκανε άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση ο Τάκης Ζαχαράτος. Και στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων ήταν η Μαρινέλλα... 

Είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία που έχουν η Μαρινέλλα για τον Ζαχαράτο και αντίστοιχα ο Τάκης για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο γνωστός performer περιλαμβάνει πάντα στις εμφανίσεις του τη Μαρινέλλα, είτε ερμηνεύοντας τραγούδια της, είτε κάνοντας τις γνωστές μεταμφιέσεις του. Η Μαρινέλλα είναι μία από τις αγαπημένες του αλλά και από τις πιο επιτυχημένες καθώς την έχει μελετήσει πολύ.

Λογικό, ήταν, λοιπόν όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ως Μαρινέλλα να δεχτεί το πιο θερμό χειροκρότημα από την... αληθινή Μαρινέλλα για την εμφάνισή του και τη μίμησή του.

Φυσικά, η πιο συγκινητική στιγμή ήρθε όταν ο Τάκης Ζαχαράτος τραγουδώντας μεγάλη επιτυχία της Μαρινέλλας, την πλησίασε και εκείνη όχι μόνο δάκρυσε αλλά και έσπευσε να του φιλήσει τα χέρια με τον γνωστό performer να ανταποδίδει την τρυφερή χειρονομία.

Δείτε αυτά τα συγκινητικά στιγμιότυπα στην παραπάνω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved