Γιώργος Παπαγεωργίου: Σε σπάνια δημόσια έξοδο μαζί με την Δανάη Μιχαλάκη και τα πεθερικά του
Gossip Cam

Γιώργος Παπαγεωργίου: Σε σπάνια δημόσια έξοδο μαζί με την Δανάη Μιχαλάκη και τα πεθερικά του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά το τέλος της παράστασης «Αντιγόνης» έζησε μοναδικές στιγμές μαζί με την Δανάη Μιχαλάκη και τα πεθερικά του.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία παράσταση της «Αντιγόνης» στο Ηρώδειο Θέατρο το βράδυ τη Δευτέρας 26/9. Η πολυσυζητημένη παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Λιθουανού σκηνοθέτη Cezaris Graužinis είχε ως τελευταίο σταθμό το Ηρώδειο. Μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ.

Η Αντιγόνη, Έλλη Τρίγγου, ο Κορυφαίος του Χορού, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Άγγελος, Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ισμήνη, Δανάη Μιχαλάκη, ο Τειρεσίας Χρήστος Σαπουντζής, ο Αίμων Στράτος Χατζησταματίου, ο Φύλακας, Κώστας Κορωναίος, τα μέλη του χορού, ο παραγωγός της παράστασης Γιώργος Λυκαρδιόπουλος με τη σύζυγό του, αλλά κι η Μαρία Πετεβή, η Στέλλα Καπεζάνου, έφθασαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, που λειτούργησε αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου απήλαυσαν περουβιανή κουζίνα κι εξαιρετικά γευστικά κοκτέιλ.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε την κάθε στιγμή από την υπέροχη βραδιά τους. Ωστόσο, αυτοί που κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος πόζαρε μαζί με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι κάνοντας την πρώτη τους περιοδεία μαζί, αφού και οι δυο πρωταγωνιστούν στην παράσταση.

Μάλιστα στο πλευρό τους ήταν και οι γονείς της ηθοποιού, οι οποίοι απαθανατίστηκαν χαμογελαστοί.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved