Έλλη Στάη! Έτσι καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα! Η ηλικία και η καθημερινή γυμναστική!
Gossip Cam

Έλλη Στάη! Έτσι καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα! Η ηλικία και η καθημερινή γυμναστική!

Η Έλλη Στάη αισίως έχει φτάσει στα 68 της χρόνια όμως παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ δραστήρια και σούπερ γιαγιά η οποία είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της. 

Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού η Σιδηρά κυριά της ενημέρωσης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διατηρείται σε φόρμα και να νιώθει αλλά και να είναι πραγματικά υγιής.

Διατηρώντας το σπίτι της σε μία από τις πιο ακριβές γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας, η Έλλη Στάη ακολουθεί συγκεκριμένη καθημερινότητα, περιλαμβάνοντας σε αυτή γυμναστική ή περίπατο.

Και επειδή ο Εθνικός Κήπος είναι πολύ κοντά από το πολυτελές διαμέρισμά της, η Έλλη Στάη περνάει αρκετές ώρες εκεί. Φοράει τα αθλητικά της, οπλίζεται με δυναμισμό και ξεκινάει την γυμναστική της η οποία ως επί το πλείστον περιλαμβάνει τρέξιμο αλλά και περπάτημα.

Γιατί τα πάντα σε αυτή τη ζωή απαιτούν θυσίες. Και για να είσαι μία από τις ομορφότερες tv personες δεν αρκεί μόνο να περιποιείσαι με κρέμες, καλλυντικά και μακιγιάζ τον εαυτό σου αλλά να προσέχεις και τη διατροφή σου αλλά και την σωματική σου υγεία.

Δείτε πού την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός στην παραπάνω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved